Szállodai szobák

 • Image
  Image

  Superior szoba

  Szállodánk superior szobája Magyarországon a legelső, az egyik legjobban felújított szoba. Ezekben a szobákban új bútorok és modern felszerelések szolgálják a kényelmet. Tágas szoba, stílusos design és elegáns légkör várja a vendégeket. Tökéletes választás azok számára, akik luxust és kényelmet szeretnének élvezni magyarországi tartózkodásuk alatt.

 • Image
  Image

  Deluxe szoba

  Magyarországi szállodánk deluxe szobája az egyik legjobb szoba a szálloda szívében. Ezek a legelső szobák, amelyeket nemrégiben újítottak fel, és a legújabb luxust és kényelmet kínálják. Ezek a szobák modern dizájnnal, kiváló minőségű bútorokkal és exkluzív felszereltséggel rendelkeznek. A tágas szoba maximális kényelmet biztosít, az elegáns légkör pedig felejthetetlen életélményt teremt. A deluxe szoba tökéletes választás azok számára, akik értékelik a luxust és a felülmúlhatatlan minőséget keresik magyarországi tartózkodásuk során.

 • Image
  Image

  Junior lakosztály

  Magyarországi szállodánk Junior suite szoba az egyik legjobb szoba, amely a szálloda épületének legelején található. Ezeket a szobákat nemrégiben teljesen felújították és felújították, és modern és stílusos dizájnt kínálnak Önnek. Itt megtalálja a legújabb bútorokat és felszereléseket, amelyek növelik a kényelmet és minden igényt kielégítenek. A junior lakosztályok tágas belső terei a kényelem és a luxus légkörét teremtik meg. Ezekben a szobákban egyedülálló élményben lehet része az életnek és a kikapcsolódásnak Magyarország gyönyörű aurájában.